IQVIA România

IQVIA este lider mondial în utilizarea datelor, tehnologiei, analizelor avansate și expertizei umane pentru a ajuta clienții în progresul domeniului sănătății. Împreună cu companiile pe care le deservim, autoritățile și comunitatea academică, susținem dezvoltarea unui sistem de asistență medicală mai modern și mai eficient și creăm soluții inovatoare care să îmbunătățească impactul asupra afacerii și pacientului.

Contacteaza-ne

Despre noi

În decursul celor 25 de ani de prezență locală și susținută de o echipă de peste 160 de experți, IQVIA România a dobândit o vastă experiență în furnizarea de consultanță avansată, servicii de cercetare de piață, sprijinită de tehnologia de vârf, pentru a susține decizii cheie de afaceri. Clienții și partenerii noștri provin din toate ariile sistemului de sănătate, inclusiv producătorii locali și internaționali, societățile comerciale, spitalele, instituțiile academice și autoritățile publice. Bazat pe IQVIA CORE ™, am dezvoltat și continuăm să dezvoltăm soluții tehnologice și noi aplicații, care permit analiza diferitelor tipuri de date.

În ceea ce privește cercetarea clinică, echipa noastră locală a acumulat cunoștințe și experiență valoroase în furnizarea către clienți a unor rezultate previzibile, cu scopul de a ajunge la etapa aprobării medicamentelor, inclusiv demonstrarea valorii economice a medicamentului pentru domeniul sănătății. Sprijinul acordat clienților din România corespunde în totalitate ofertei unice și exhaustive a Global IQVIA și lucrăm împreună pentru a oferi pacienților din România cele mai bune servicii de asistență medicală.

Domenii de expertiză

  • Servicii de informații și date
  • Tehnologie
  • Consultanță strategică, operațională și Cercetare de Piață
  • Real World Evidence
  • Cercetare Clinică
Adrese Birou

București

Contact Us