IQVIA ​België

IQVIA is marktleider in het combineren van data, technologie, geavanceerde analyses en markt expertise om samen met klanten de gezondheidszorg en de menselijke gezondheid vooruit te helpen. Met de bedrijven waarmee we werken maken we een moderner, effectiever en efficiënter gezondheidszorg systeem mogelijk en creëren we baanbrekende oplossingen die de resultaten van zowel bedrijf als patiënt verbeteren.

Neem Contact Met Ons Op
Video
IQVIA Belux

Ontdek de oplossingen van IQVIA België

Samenwerken en innoveren om de gezondheidszorg te bevorderen en betere beslissingen te nemen op basis van feitelijke inzichten. Lees meer over onze oplossingen:

Sales Trends

Dankzij onze uitgebreide capabiliteiten mogelijkheden betreffende marktmetingen, leveren we kwalitatieve topline informatie over de evolutie van de verkoop in Belgische en Luxemburgse apotheken, alsook over de trends van producten, de therapeutische klassen en de « Consumer Health » markt. (Gelieve te noteren dat deze analyses enkel in het Engels beschikbaar zijn voor een efficiëntere verspreiding.)
Lees Meer

Maandelijkse Nieuwsbrief

Geïnteresseerd om altijd op de hoogte te blijven van de laatste industrietrends?

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden betreffende marktmetingen en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief. (Gelieve te noteren dat deze analyses enkel in het Engels beschikbaar zijn voor een efficiëntere verspreiding)

SCHRIJF IN
KANTOOR LOCATIE

 

Main Location
Corporate Village, Davos Building
Da Vincilaan 7
1930 Zaventem, België
Tel: +32 2 627 32 11
LinkedIn

TforG – An IQVIA business
Justitiestraat 6
2018 Antwerpen, België
Tel: +32 3 201 64 00

genae - An IQVIA business
Justitiestraat 6B
2018 Antwerpen, België
Tel: +32 3 290 03 06

Smart I.T. Systems – An IQVIA business
Turnhoutsebaan 570
2110 Wijnegem, België
Tel: +32 3 355 29 79

Contact Us